Sari la conținut

Servicii

Bun venit! Te invit sa parcurgi site-ul meu de prezentare, pentru a afla mai multe despre serviciile mele, dar si despre mine. Iti promit ca vei vedea foarte multe fotografii, profesionale ,cel putin interesante.

Servicii BeautyFilm

Pasiunea a fost cea care m-a impins sa imi achizitionez prima camera foto si tot pasiunea m-a facut sa imi doresc mai mult si sa ma autodepasesc, motiv pentru care am ajuns omul de astazi.

Nuntă

Usile de intrare din tamplarie PVC / termopan sau cele cu paneluri ornamentale iti vor oferi protectie termica si fonica superioara.

Botez

Usile de intrare din tamplarie PVC / termopan cu paneluri ornamentale iti vor oferi protectie termica si fonica superioara.

Ședință Foto

Avem o gama variata de accesorii din termopan: rulouri, rolete, jaluzele, obloane, sisteme de umbrire, plase de insecte, glafuri.

Cu ce ne laudam ?

Creativitate în obiectivul nostru: Servicii profesionale de fotografie personalizate pentru a reda povestea ta într-un mod unic și artistic

Creativitate

Un fotograf trebuie să aibă o viziune creativă și să fie capabil să găsească modalități unice de a capta subiectele și momentele într-un mod inovator și interesant.

Observație

Un fotograf trebuie să fie atent la detalii și să observe elementele importante ale unei scene sau ale unui subiect, pentru a le putea evidenția în fotografii.

Adaptibilitate

Un fotograf trebuie să fie flexibil și să se adapteze la diferite condiții de fotografiere, inclusiv la variabilitatea luminii, locațiilor și subiecților.

Abilități Tehnice

Un fotograf profesionist trebuie să stăpânească tehnicile de fotografiere, inclusiv controlul expunerii, focalizarea, compoziția, manipularea luminii și a culorilor, și să fie familiarizat cu diverse tipuri de echipamente și tehnologii fotografice.